I tried to make a kind of Korean foods (tteokbokki) at home today.
Unlike in Japan, I can buy many kind of international foods in Dallas.
As you can see my picture, I added vegetables and water too much..
It looks bad, but the taste was better than I expected.
I realized that it was not difficult to make, so I will try it again.
Thank you for reading my blog always, everyone.
Have a happy new year!
今日は試しに韓国料理の一つであるトッポギを作ってみました。
今日は今年最後の日の前日(30日)ですが、トッポギと年末は全く関係ありません。
ここダラスは日本と違っていろんな国の食材が容易に手に入るのです。
今回の自作トッポギですが、写真を見ての通り、野菜と水を入れすぎたようです。
とはいえ、なかなかおいしかったですよ。簡単だしまた作ってみようかなと。
こちらアメリカの習慣としては年末休暇はなく(クリスマスで休暇終了)、
みなさん12月31日まで仕事します。
1月1日は祝日ですが、1月2日から普通にまた働き始めます。
では、良いお年をお迎えくださいませ。
Unlike in Japan, I can buy many kind of international foods in Dallas.
As you can see my picture, I added vegetables and water too much..
It looks bad, but the taste was better than I expected.
I realized that it was not difficult to make, so I will try it again.
Thank you for reading my blog always, everyone.
Have a happy new year!
今日は試しに韓国料理の一つであるトッポギを作ってみました。
今日は今年最後の日の前日(30日)ですが、トッポギと年末は全く関係ありません。
ここダラスは日本と違っていろんな国の食材が容易に手に入るのです。
今回の自作トッポギですが、写真を見ての通り、野菜と水を入れすぎたようです。
とはいえ、なかなかおいしかったですよ。簡単だしまた作ってみようかなと。
こちらアメリカの習慣としては年末休暇はなく(クリスマスで休暇終了)、
みなさん12月31日まで仕事します。
1月1日は祝日ですが、1月2日から普通にまた働き始めます。
では、良いお年をお迎えくださいませ。
No comments:
Post a Comment